Kasımpaşa Karagümrük : Fatih Karagümrük evinde Kasımpaşa ile berabere kaldı ... : Dakikada karagümrük, castro ile bir gol bulsa da kalan dakikalarda başka gol olmayınca sahadan galip ayrılan taraf kasımpaşa oldu.

Kasımpaşa Karagümrük : Fatih Karagümrük evinde Kasımpaşa ile berabere kaldı ... : Dakikada karagümrük, castro ile bir gol bulsa da kalan dakikalarda başka gol olmayınca sahadan galip ayrılan taraf kasımpaşa oldu.. Karagümrük skorları gerçek zamanlıdır ve anında güncellenmektedir. Süper lig'in 26'ncı haftasında kasımpaşa sahasında fatih karagümrük'ü konuk etti. Haftasında haliç derbisinde kasımpaşa ile fatih karagümrük karşı karşıya geliyor. Aşırtma şekilde kaleye giden topu son anda aykut tokatlayarak kornere gönderdi. Bu sonucun ardından fatih karagümrük puanını 8'e, kasımpaşa ise 7'ye yükseltti.

Karagümrük (3.) kasımpaşa (9.) 1:1. Bertolacci, koray (karagümrük), bistrovic (kasımpaşa). Süper lig'de kasımpaşa, sahasında fatih karagümrük'ü konuk ediyor. 14'üncü dakikada fatih karagümrük öne geçti. Haftasında fatih karagümrük ile kasımpaşa kozlarını paylaştı.

Kasımpaşa - F.Karagümrük maçının ardından - tr.beinsports.com
Kasımpaşa - F.Karagümrük maçının ardından - tr.beinsports.com from media04.ligtv.com.tr
14'üncü dakikada fatih karagümrük öne geçti. Haftasında kasımpaşa ile fatih karagümrük arasında derbi heyecanı yaşandı. Bein sports'ta canlı yayınlanan mücadelenin canlı anlatımı ise fotomac.com.tr'de. Dakikada kaydettiği gol mücadelenin de skorunu belirledi. Üç büyükleri saymazsak, en sağlam rekabet diyebiliriz. Haftasında kasımpaşa, karagümrük'ü konuk etti. Karagümrük (3.) kasımpaşa (9.) 1:1. Süper lig'in yeni takımlarından fatih karagümrük, 24 maçta 10 galibiyet, 7 beraberlik ve 7 yenilgi yaşadı.

Süper lig'in 26'ncı haftasında kasımpaşa sahasında fatih karagümrük'ü konuk etti.

Yapılan 32 maçta 15 kez kasımpaşa, 6 kez de karagümrük kazandı. Kasımpaşa, i̇stanbul ile karagümrük, i̇stanbul arası ortalama tüketim maliyeti ise, dizel bir araç için 2.11 tl. Bu sonucun ardından fatih karagümrük puanını 8'e, kasımpaşa ise 7'ye yükseltti. Süper lig'in 26.haftasında kasımpaşa ile karagümrük karşı karşıya gelecek. Bertolacci, koray (karagümrük), bistrovic (kasımpaşa). Dakikada karagümrük, castro ile bir gol bulsa da kalan dakikalarda başka gol olmayınca sahadan galip ayrılan taraf kasımpaşa oldu. Fatih karagümrük bojan saranov (oynama izini yok), cristobal jorquera (oynama izini yok), emiliano viviano (sakatlığı bilinmiyor), vegar eggen. Kasımpaşa evinde fatih karagümrük'ü konuk etti. Haftasında haliç derbisinde kasımpaşa ile fatih karagümrük karşı karşıya geliyor. Haftasında fatih karagümrük ile kasımpaşa kozlarını paylaştı. Haftasında kasımpaşa ile fatih karagümrük arasında derbi heyecanı yaşandı. Haftasında kasımpaşa, fatih karagümrük'ü konuk ediyor. Karagümrük skorları gerçek zamanlıdır ve anında güncellenmektedir.

Üç büyükleri saymazsak, en sağlam rekabet diyebiliriz. Süper lig'de kasımpaşa, sahasında fatih karagümrük'ü konuk ediyor. 14'üncü dakikada fatih karagümrük öne geçti. Dakikada aytaç'ın ceza sahasına gönderdiği ortada savunmadan önce hodzic kafayı vurdu. Karagümrük (3.) kasımpaşa (9.) 1:1.

Fatih Karagümrük-Kasımpaşa maçı Ülker Stadı'nda - TRT Spor ...
Fatih Karagümrük-Kasımpaşa maçı Ülker Stadı'nda - TRT Spor ... from www.trtspor.com.tr
Kazanılan serbest vuruşta biglia ortasını yaptı. Bertolacci, koray (karagümrük), bistrovic (kasımpaşa). Haftasında kasımpaşa ile fatih karagümrük arasında derbi heyecanı yaşandı. Dakikada kaydettiği gol mücadelenin de skorunu belirledi. Bein sports'ta canlı yayınlanan mücadelenin canlı anlatımı ise fotomac.com.tr'de. Günün ilk karşılaşmasında kasımpaşa sahasında fatih karagümrük'ü konuk ediyor. Dakikada karagümrük, castro ile bir gol bulsa da kalan dakikalarda başka gol olmayınca sahadan galip ayrılan taraf kasımpaşa oldu. Haftasında semt derbisinde iki ezeli rakip kasımpaşa ve karagümrük karşı karşıya geliyor.

Süper lig'in 26.haftasında kasımpaşa ile karagümrük karşı karşıya gelecek.

Süper lig'in 26'ncı haftasında kasımpaşa sahasında fatih karagümrük'ü konuk etti. Uzun yıllar iki takım aynı ligde olmadığı için. Süper lig'in 26.haftasında kasımpaşa ile karagümrük karşı karşıya gelecek. Aşağıdaki bölümlerden karagümrük kasımpaşa arası yol haritasına ulaşabilir, karagümrük noktasından kasımpaşa ulaşım noktasına nasıl gidilir detaylı yol tarifi ve zaman bilgisine erişebilirsiniz. Kazanılan serbest vuruşta biglia ortasını yaptı. Haftasında semt derbisinde iki ezeli rakip kasımpaşa ve karagümrük karşı karşıya geliyor. Dakikada kaydettiği gol mücadelenin de skorunu belirledi. Süper lig'de kasımpaşa, sahasında fatih karagümrük'ü konuk ediyor. Bertolacci, koray (karagümrük), bistrovic (kasımpaşa). Haftasında haliç derbisinde kasımpaşa ile fatih karagümrük karşı karşıya geliyor. 14'üncü dakikada fatih karagümrük öne geçti. 14'üncü dakikada fatih karagümrük öne geçti. Kasımpaşa evinde fatih karagümrük'ü konuk etti.

Bein sports'ta canlı yayınlanan mücadelenin canlı anlatımı ise fotomac.com.tr'de. Süper lig'in 26.haftasında kasımpaşa ile karagümrük karşı karşıya gelecek. Fatih karagümrük, süper lig'in 26. Kasımpaşa, i̇stanbul ile karagümrük, i̇stanbul arası ortalama tüketim maliyeti ise, dizel bir araç için 2.11 tl. Uzun yıllar iki takım aynı ligde olmadığı için.

Kasımpaşa ve Karagümrük, Kieran Gibbs'in peşinde
Kasımpaşa ve Karagümrük, Kieran Gibbs'in peşinde from www.haber-com.com
Haftasında semt derbisinde iki ezeli rakip kasımpaşa ve karagümrük karşı karşıya geliyor. Haftasında kasımpaşa ile karagümrük, i̇stanbul derbisinde karşı karşıya geldi. 14'üncü dakikada fatih karagümrük öne geçti. Üç büyükleri saymazsak, en sağlam rekabet diyebiliriz. Aşağıdaki bölümlerden karagümrük kasımpaşa arası yol haritasına ulaşabilir, karagümrük noktasından kasımpaşa ulaşım noktasına nasıl gidilir detaylı yol tarifi ve zaman bilgisine erişebilirsiniz. Fatih karagümrük, süper lig'in 26. Süper lig'de kasımpaşa, sahasında fatih karagümrük'ü konuk ediyor. Süper lig'in 26'ncı haftasında kasımpaşa sahasında fatih karagümrük'ü konuk etti.

Fatih karagümrük gelecek hafta alanyaspor deplasmanına çıkacak.

Haftasında kasımpaşa ile fatih karagümrük arasında derbi heyecanı yaşandı. Süper lig'in 26.haftasında kasımpaşa ile karagümrük karşı karşıya gelecek. Süper lig'in 26'ncı haftasında kasımpaşa sahasında fatih karagümrük'ü konuk etti. Haftasında kasımpaşa, karagümrük'ü konuk etti. Bu sonucun ardından fatih karagümrük puanını 8'e, kasımpaşa ise 7'ye yükseltti. Uzun yıllar iki takım aynı ligde olmadığı için. Haftasında kasımpaşa, fatih karagümrük'ü konuk ediyor. Aşırtma şekilde kaleye giden topu son anda aykut tokatlayarak kornere gönderdi. Fatih karagümrük gelecek hafta alanyaspor deplasmanına çıkacak. Dakikada jimmy durmaz'ın gördüğü kırmızı kartla sahada 10 kişi kaldı. Bertolacci, koray (karagümrük), bistrovic (kasımpaşa). Haftasında kasımpaşa ile fatih karagümrük arasında derbi heyecanı yaşandı. 14'üncü dakikada fatih karagümrük öne geçti.

Post a Comment (0)
Previous Post Next Post